Aktuelt

noimage

Fiskeriparken AS tilbyr sertifisørtjenester innen miljømerkingen Miljøfyrtårn
Fiskeriparken AS tilbyr fra 21.mars 2017 sertifisørtjenester innenfor miljømerkingen Miljøfyrtårn.
Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Over 5000 virksomheter er sertifisert Miljøfyrtårn. Å være et Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomhetene oppfyller kriterier og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø.
 
Miljøfyrtårn har tilpassede kriterier for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres en årlig klima- og miljørapport og hvert tredje år blir virksomheten resertifisert. Sertifikatet er anerkjent av myndighetene ved offentlige innkjøp.
 
Vi kaller det å ta miljøansvar i praksis!
 
For mer informasjon om miljøfyrtårn gå til: www.miljofyrtarn.no
Eller kontakt: Anna Hultgren Olsen for tilbud på sertifisering eller resertifisering av miljøfyrtårn.
Publisert 23.03.2017 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  admin
Source : 


 • Fiskeriparken AS satser tungt på EU kompetanse
  Fiskeriparken AS deltar på Nord Universitets kurs for å lære mer om hvorfor og hvordan man skal skrive de gode EU-søknadene.
 • NOFA Hvitfisk
  NOFA Hvitfisk
  07.11.2016
  E-læringskurset NOFA Hvitfisk kan hjelpe deg og din bedrift med prosess- og norskopplæring relatert til produksjon av hvitfisk. Kursdeltakeren vil lære viktige norske begreper brukt i produksjonen. I tillegg vil deltakeren få oversikt over arbeidsprosesser fra fisken kommer til produsenten og til den er klar for utsending til markedet.
 • x
 • x