Aktuelt

noimage

Arena Nordland - utstillere kjempefornøyd med årets Nor-Fishing
Tirsdag 16. til fredag 19.april 2016 ble den viktige nasjonale og internasjonale messen Nor-Fishing arrangert i Trondheim. Fiskeriparken AS hadde prosjektledelsen for fellesstanden Arena Nordland, bestående av 19 utstillere.

Nor-Fishing er en av verdens ledende messer for fiskeri-teknologi. Årets Nor-Fishing er også en av de største Nor-Fishing- arrangementene gjennom tidene, med rekord i antall utstillere, og forventet antall besøkende på bortimot 20000. Tidligere besøkstall har ligget rundt 15000.

Fiskeriparken hadde prosjektledelsen for fellesstandtiltaket Arena Nordland, som er initiert av Nordland Fylkeskommune. Under årets fiskerimesse deltok hele 19 fornøyde utstillere under Arena Nordlands fellesområde. Utstillerne er kjempefornøyde med messen og antall deltakere, og de opplever stor verdi av å delta på messen. Arena Nordland-standen bidrar også til at mindre fiskebedrifter kan delta på messen for å knytte nye relasjoner og vise frem sine produkter.

Over 3000 smaksprøver utdelt

På kjøkkenet briljerte kokk Ringo Haupt fra Ekspedisjonen, hvor det ble utdelt over 3200 smaksprøver til utstillere, deres kunder og gjester samt til forbipasserende. Ringos friterte torsketunger skapte køtendenser. 

Publisert 19.08.2016 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  admin
Source : 


  • x
  • x